Gram Compact 410

De COMPACT 410 kasten zijn veelzijdige koel- en vrieskasten voor de professionele werkplek en geschikt voor het bewaren van vele soorten levensmiddelen. De kasten zijn ruim, ook al zijn ze maar 59,5 cm breed en 64 cm diep. Door de instelbare RVS poten is het reinigen onder de kast eenvoudig. Dankzij het volledig vernieuwde koelsysteem en de unieke luchtgeleiding in de Gram Compact kasten is handhaving van een gelijke temperatuur door de gehele koeling uitzonderlijk goed.

Gram Compact 410

U kunt vrij kiezen tussen een witte of RVS uitvoering met dichte deur. Koelkasten zijn verkrijgbaar met glasdeur. De binnenwand is uit één stuk vormgegoten ABS-kunststof vervaardigd, met mooie afgeronde hoeken. De RVS kasten zijn inwendig grijs ABS, de wit gelakte kasten inwendig met wit ABS en witte roosters. De glasdeur koelkasten zijn inwendig altijd wit ABS met witte roosters.

De lijst van uitrusting is lang en bestaat onder meer uit, geventileerde koeling, automatische ontdooiing, digitale temperatuuruitlezing, elektronische besturing, deurslot, wandmontageset, marine-uitvoering en nog veel meer.

Heeft u interesse in dit product? Neem vrijblijvend contact op.Contact