altbg

Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen

Al 85 jaar een begrip in de Randstad

Danckaarts Techniek is al ruim 85 jaar een begrip in de randstad. Wij staan met deskundige en betrokken medewerkers voor u klaar om u een passend advies te geven bij het ontwerpen en installeren van complete grootkeukens, koelinstallaties, bedrijfsrestaurants en horeca apparatuur.

Het totaalpakket

Met de deskundige en betrokken medewerkers verzorgen wij het totaalpakket. Voor het gehele traject kunt u bij ons terecht. Wij leveren een passend advies, een op maat gemaakt ontwerp, projectbegeleiding en een zorgvuldige plaatsing. Tevens hebben wij een eigen servicedienst waar u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. Naast complete keukens kunt u tevens bij ons terecht voor losse apparatuur.

Doelgroepen

Wij leveren aan vele doelgroepen zoals o.a. aan restaurants, winkels, bedrijfsrestaurants, overheidsinstellingen, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, stichtingen, cateringbedrijven, instellingen, sportverenigingen, strandpaviljoens e.d.

Assortiment

We zijn er in geslaagd om verschillende kwaliteitsproducten in ons assortiment op te nemen. Waaronder Electrolux, Rational, Rhima, Criocabin, Morello Forni en Gram.

over ons
Onze missie is om de verwachtingen van de klant te overtreffen, dit bereiken wij met het leveren van hoogwaardige producten en diensten.