Gram Compact 210

De COMPACT 210 kasten zijn gemaakt om bij de tafelhoogte van de professionele werkplek te passen. Met een breedte en diepte van 59,5 bij 64 cm en een hoogte van 83 cm, zijn de kasten ideaal voor onder een tafelblad. Dan zijn de levensmiddelen altijd bij de hand als ze gebruikt moeten worden. Dankzij het volledig vernieuwde koelsysteem en de unieke luchtgeleiding in de Gram Compact kasten is handhaving van een gelijke temperatuur door de gehele koeling uitzonderlijk goed.

Gram Compact 210

U kunt kiezen tussen een witte of RVS uitvoering met dichte deur. De koelkasten zijn verkrijgbaar met glasdeur.De binnenwand is uit één stuk vormgegoten ABS-kunststof vervaardigd, met mooie afgeronde hoeken. De RVS kasten zijn inwendig grijs ABS, de wit gelakte kasten inwendig met wit ABS en witte roosters. De glasdeur koelkasten zijn inwendig altijd wit ABS met witte roosters.

De lijst van uitrusting is lang en bestaat onder meer uit, geventileerde koeling, automatische ontdooiing, digitale temperatuuruitlezing, elektronische besturing, deurslot, samenbouwset, marine-uitvoering en nog veel meer.

Heeft u interesse in dit product? Neem vrijblijvend contact op.Contact