RHIMA Doorschuifmachines

Heeft u teveel vaat voor een voorlader, maar te weinig voor een korventransportvaatwasmachine, dan heeft RHIMA de ideale oplossing voor u in huis: onze doorschuif- en combivaatwasmachines. Met de RHIMA doorschuifmachines kunt u uw vaatwaskeukenmedewerkers ergonomisch verantwoord laten werken, want zij hoeven geen korven meer te tillen. Bovendien kunt u bij onze WD-lijn doorschuifmachines voor verschillende extra’s kiezen. Zo kan de voorwasmachine de voorspoeldouche vervangen, waardoor u veel kosten bespaart. Met de wasemcondensunit kunt u zelfs energie terugwinnen uit de vrijkomende dampen. Ook de warmtewisselaar wint energie terug, uit het warme afvoerwater. En uw vaatwaskeukenmedewerkers hoeven zich fysiek minder in te spannen, omdat de kap automatisch opent en sluit. Wilt u ook keukenmaterialen met gastronormafmeting meewassen? Geen probleem: met hun grotere wasruimtes kunnen deRHIMA combivaatwasmachines WD-7 en WD-12 dat probleemloos aan. Zo heeft RHIMA op al uw vragen een antwoord.

  • RHIMA Doorschuifmachines

RHIMA Doorschuif- en Combivaatwasmachines

Heeft u teveel vaat voor een voorlader, maar te weinig voor een korventransportvaatwasmachine, dan heeft RHIMA de ideale oplossing voor u in huis: onze doorschuif- en combivaatwasmachines. Met de RHIMA doorschuifmachines kunt u uw vaatwaskeukenmedewerkers ergonomisch verantwoord laten werken, want zij hoeven geen korven meer te tillen.

Ergonomisch en energiezuinig

Bovendien kunt u bij onze WD-lijn doorschuifmachines voor verschillende extra’s kiezen. Zo kan de voorwasmachine de voorspoeldouche vervangen, waardoor u veel kosten bespaart. Met de wasemcondensunit kunt u zelfs energie terugwinnen uit de vrijkomende dampen. Ook de warmtewisselaar wint energie terug, uit het warme afvoerwater. En uw vaatwaskeukenmedewerkers hoeven zich fysiek minder in te spannen, omdat de kap automatisch opent en sluit. Wilt u ook keukenmaterialen met gastronormafmeting meewassen? Geen probleem: met hun grotere wasruimtes kunnen de RHIMA combivaatwasmachines WD-7 en WD-12 dat probleemloos aan. Zo heeft RHIMA op al uw vragen een antwoord.

Heeft u interesse in dit product? Neem vrijblijvend contact op.Contact