Rational selfcooking center

Het SelfCookingCenter ® whiteffiency® overtuigt dankzij het immense krachtpotentieel. Het beschikt over een krachtige steamer, een dynamische luchtcirculatie en warmte-ontwikkeling alsmede een extreem effectieve ontvochtiging.

Geïnteresseerd in dit product?

Rational selfcooking center

Het beschikt over de noodzakelijk capaciteitsreserves om het nauwkeurige wisselspel van kracht, tijd , warmte, luchtbevochtigheid en luchtstroming perfect te beheersen. Dat is de basis voor een gelijkmatige topprestatie in alle disciplines, keer op keer, van onder tot boven, van voor tot achter, met name bij grote hoeveelheden.

De voordelen van whitefficiency® zijn:

  • Minimaliseert het verbruik van energie, water, ruimtebeslag en tijd
  • Vermindert het gebruik van grondstoffen
  • Garandeert altijd een maximale kwaliteit van de gerechten
  • Complete service een productleven lang

HiDensityControl

Het gepatenteerde HiDensityControl® is de basis van de efficiëntie van het SelfCookingCenter ® whitefficiency®, belooft een maximale kwaliteit van de gerechten. Natuurlijk in kleine maar ook in grote hoeveelheden. Onmisbaar daarvoor is de gelijkmatige en intensieve verdeling van hitte, lucht en vochtigheid in de bereidingsruimte. Onovertroffen in deze discipline : SelfCookingCenter ® whitefficiency®!

CalcDiagnose System

Afgelopen met het risico van onvoorziene storingen door kalkaanslag. Het gepatenteerde CalcDiagnose System® meet voortdurend de verkalkingstoestand van de steamer. Daarbij wordt automatisch rekening gehouden met het individuele gebruik van het SelfCooking Center® alsook met de lokale waterkwaliteit. De aanschaf en het onderhoud van dure wateronthardingsinstallaties is overbodig. Pas als ontkalken echt noodzakelijk is, meldt het CalcDiagnose System® zich vanzelf. Met het automatische ontkalkingsprogramma kunt u nu ook zelf ontkalken – Gewoon ontkalkingsmiddel bijvullen en het ontkalkingsprogramma met een druk op de knop starten. Te laat en vooral te vroeg, onnodig ontkalken is er niet meer bij – dat bespaart tijd en kosten.

RATIONAL CleanJet

RATIONAL CleanJet® verlegt opnieuw de grenzen. Het innovatieve circulatie-principe zorgt voor een perfect glanzende hygiëne en helpt door zijn spaarzaamheid om het milieu te ontzien. Risico’s door het gebruik van traditionele vloeibare reinigingsmiddelen behoren definitief tot het verleden. Speciale, door RATIONAL ontwikkelde afwas- en spoelmiddelen waarborgen te allen tijde een perfecte bescherming van de gezondheid.

SelfCooking Control

Met slechts één druk op de knop bakt u een ongelooflijke hoeveelheid zeer uiteenlopende soorten brood en gebak. Brood of broodjes, taart of gebak, met of zonder rijzen, diepvries of vers, met volledig of deels gevulde SelfCooking Center®, kies altijd alleen maar ‚Bakken‘, bepaal het gewenste resultaat, klaar! Met de ingeprogrammeerde instellingen worden uw baksels automatisch lekker los gebakken met de optimale kleur. Volg simpelweg het voorstel van SelfCooking Control® of kies uw eigen persoonlijk gewenste resultaat gewoon zelf.

LevelControl

Het is “Spitsuur“ in de bediening – Het SelfCooking Center houdt soeverein het overzicht. Elke charge wordt apart gecontroleerd. LevelControl® meldt zich automatisch zodra het betreffende bord klaar is, en dat is wereldwijd uniek.

Heeft u interesse in dit product? Neem vrijblijvend contact op.Contact