Electrolux 900 lijn

De 900XP lijn biedt een volledig aanbod van nieuwe eigenschappen. U kunt kiezen voor een enkel apparaat voor uitbreiding van uw bestaande keuken of een klantgerichte totaal opstelling zoals u altijd wilde hebben.

Geïnteresseerd in dit product?

Electrolux 900 lijn

De 900XP lijn biedt een volledig aanbod van nieuwe eigenschappen. U kunt kiezen voor een enkel apparaat voor uitbreiding van uw bestaande keuken of een klantgerichte totaal opstelling zoals u altijd wilde hebben.

Maatwerk

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in naadloos fornuis.

Qook! is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design op maat verkrijgbaar. Het fornuis wordt geheel aangepast aan de wensen van de chefkok. Kookt u met inductie, gas of allebei? Alle componenten worden op maat naadloos in het fornuis verwerkt. Het Qook! fornuis is door het ontbreken van naden, kieren en koppelstrips zeer praktisch en hygiënisch.

Het Qook! Concept

Bovenop de vele technologische aspecten is Qook! voorzien van een prachtig design. Qook! is verkrijgbaar in een rond of vierkant model en leverbaar met eenzelfde design werktafels, spoeltafels en afzuigkap. Compleet ingerichte keukens geheel in een unieke stijl. Het fornuis is leverbaar in wand- of eilandopstelling en in ronde of vierkante uitvoering.

Iedere horecagelegenheid of instelling is anders en daar sluit Qook! letterlijk naadloos op aan. Het Qook! fornuis wordt volledig op maat gemaakt. Zowel de afmeting als de inbouw van componenten worden specifek afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

n het Qook! concept is een mooi design verenigd met gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal en het apparaat wordt zeer nauwkeurig afgewerkt. Qook! is compleet naadloos daarom is het fornuis hygiënisch en bespaard u op schoonmaakkosten.

Qook! is door het unieke design niet alleen de trots van de chef, maar ook een plaatje om te zien voor uw gast.

Gebruiksvriendelijk

Qook! wordt compleet op maat gemaakt. Er kan een combinatie worden gemaakt met de vele componenten. Niet alleen het blad is gebruiksvriendelijk afgewerkt door het ontbreken van naden, er is ook rekening gehouden met het gebruik. Optioneel zijn bakplaten leverbaar met opvangrand. Hierdoor wordt bakresten eenvoudig opgevangen.

Besturing

Qook! is optioneel compleet te besturen vanaf één modern vormgegeven besturingspaneel. Het is zelfs mogelijk om het apparaat de veel gebruikte instellingen zelf te laten onthouden. Het is ook mogelijk de verschillende componenten te bedienen met reguliere touchscreens of mooie roestvrij stalen draaiknoppen.

Diamond bakplaat of 'Plancha'

De zeer bijzondere Diamond bakplaat is ontwikkeld door moederbedrijf QBTEC. De bakplaat zelf is door middel van ingewikkelde processen zeer hard gebakken, hierdoor bakken producten minder snel aan en vindt er geen geuroverdracht plaats. De Diamond bakplaat is tevens met negen zônes afzonderlijk bedienbaar en zeer snel op temparatuur. Vanzelfsprekend ook met reguliere plancha leverbaar.

Heeft u interesse in dit product? Neem vrijblijvend contact op.Contact